Tuinonderhoud

Heb je tuinwensen, maar kom je er zelf niet (meer) uit? Heb je wel een idee wat je met je tuin wilt, maar lukt het niet om dit concreet te maken? Of ontbreekt het je aan de zin en tijd om je tuin te onderhouden? Dan help ik je graag verder! Als kunstenaar en tuinvrouw is het mijn specialiteit om mensen weer van hun tuin te laten genieten en te verrassen met de mogelijkheden die hun tuin te bieden heeft. Door mijn hulp krijg jij de tuin die bij je past!

Lees hier over hoe ik tot tuinieren ben gekomen.

 
Wat doe ik?

Verwaarloosde tuin opknappen
• Planten herschikken
• Stapelmuurtje met resten potten, hout en stenen
• Takkenril met snoeiafval
• Composthoop met tuin- en keukenafval

Periodiek onderhoud
• Onkruid wieden
• Snoeien
• Terras schoonmaken

Vragen? Neem gerust contact met mij op, dan hoor ik graag meer over je tuin(wensen). Hier kun je meer zien van de tuinen waarin ik werk.

 

Wat klanten over mij zeggen

“In mijn wilde tuin komt Rozemarijn mij al jarenlang te hulp om orde te scheppen als de woekeraars mij de baas dreigen te worden. Ze werkt hard en zelfstandig, heeft kennis van zaken en is prettig en betrouwbaar in het contact.”
Ria

“Wij zijn zeer gelukkig met de tuinhulp van Rozemarijn.
Zij is zeer behulpzaam, hardwerkend, creatief, praktisch en kundig.
Een aardige en keurige, bescheiden jonge (tuin-)vrouw.”
M. & M. Schneemann

“Rozemarijn werkt meerdere keren per jaar in mijn tuin en zij zorgt ervoor dat alles niet te wild gaat groeien, mijn tuin er goed verzorgd uitziet, waarbij zij rekening houdt met mijn tuinwensen.”
Engelien


Werkwijze
Een eerste kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ik kom bij je langs en inventariseer je tuinwensen. In overleg kijken we of ik wat voor je kan betekenen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Tijd tekort?
Ik help een handje! Een aantal keer per jaar doe ik het onderhoud van de tuin, de rest doe je zelf.

Niet (meer) zelf?
Ik neem het werk uit handen! Het volledige onderhoud wordt door mij verzorgd, wanneer je het niet meer zelf kunt of wilt doen. Hierdoor ziet je tuin er altijd verzorgd uit.

(Te) grote tuin voor jou alleen?
Samen de handen uit de mouwen! Samen pakken we de klussen in jouw tuin aan, dat is gezellig, leerzaam en sneller dan wanneer ik alleen werk.

Het kan ook zijn dat er plaatsen in de tuin aan vernieuwing toe zijn. In dat geval kan ik zorgen voor passende nieuwe beplanting.

Heb je tuinvragen? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Een net aangelegd stapelmuurtje.

Werken in de tuin van mijn woongemeenschap.

Kruipend zenegroen, daslook en longkruid volop in bloei in mijn tuin.